Chat met ons
Populaire tags

A-England

A-England
Filteren op
Item 1-16 van 30 in totaal item(s)

A-England is een fantastisch nagellakmerk uit het Verenigd Koninkrijk. Alle nagellakjes zijn gecreëerd door Adina Bodana, een Italiaanse modeontwerpster. Adina Bodana wordt bij haar nagellaktinten geïnspireerd door oude legendes, Engelse literatuur en klassieke verhalen. Zo berust haar eerste, buitengewoon mooie Mythicals collectie op de legende van King Arthur. De daaropvolgende collectie is geïnspireerd door de legende van Sint Joris en de draak, toepasselijk getiteld The Legend. De meest recente collectie is gebaseerd op het sprookje van Doornroosje. Verder heeft ze jarenlang voor onder andere Gianni Versace gewerkt. De bijzondere kleuren die Adina Bodana op de markt brengt zijn dan ook zeker een aanrader. Deze exclusieve nagellak is in Nederland verkrijgbaar bij PrettyPolish. 

Creaties van Adina Bodana vanuit haar hart

A-England is een één persoonsconcept en biedt producten vanuit het hart met mooie achtergrondverhalen.Adina Bodana heeft in totaal zeven verschillende nagellakcollecties gecreëerd. Daartoe behoren diverse collecties met holografische nagellak waaronder de best verkopende Tristam en Lady of the Lake nagellak. Tristam van de Mythicals collectie heeft een prachtige marine blauwe kleur met neiging naar licht paars. Een mooie kleur voor chique aangelegenheden. De Lady of the Lake heeft daarentegen een ingetogen paarse kleur. De holografische nagellak van A-England zijn prachtig. Bijna alle van hen hebben slechts één laag nodig en zijn ongelooflijk eenvoudig aan te brengen. De kleuren zijn rijk en verzadigd en absoluut schitterend. 

A-England nagellak kopen bij PrettyPolish

Aandacht voor detail is cruciaal voor het succes van A-England. Alle componenten waaronder concept, beeldspraak, schaduwen en formule worden in elke creatie nagellak met elkaar verbonden. Passie en de zoektocht naar hoogwaardige kwaliteit en schoonheid zijn dan ook altijd de constante geweest in elk project. Verder zijn alle nagellakjes van A-England vrij van DBP, tolueen, formaldehyde en kamfer. Dit zijn schadelijke chemicaliën die vaak in nagellakjes voorkomen. Verder voert A-England zelf geen testen uit op dieren. Ook vraagt het bedrijf niet aan andere bedrijven om testen uit te voeren noch profiteren ze van testen van andere nagellakmerken. 

Wilt u A-England nagellak kopen en daarmee profiteren van de vele unieke en prachtige nagellakjes vanAdina Bodana? Neem dan een kijkje op de grootste nagellak webwinkel van Nederland en Belgie. Op PrettyPolish kunt u tevens terecht voor andere exclusieve nagellak zoals de piCture pOlish- en NCLA collecties. Ook vindt u hier vele tips en voorbeelden voor nageldesigns en nagelverzorging. PrettyPolish levert zowel in Nederland als in Belgie. Met een gemakkelijk online bestelling kunt u al snel genieten van één van de exclusieve nagellakjes.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in