Chat met ons
Populaire tags

Color Club

Color Club
Filteren op
Item 1-16 van 57 in totaal item(s)

Color Club is in 1979 opgericht door een familie uit New York. In eerste instantie werd de nagellak exclusief aan professionele salons en studio's verkocht. Tegenwoordig zijn de trendy nagellakken beschikbaar voor het publiek. Met bijna 35 jaar ervaring in de industrie is Color Club niet bang om zich op onbekend terrein te begeven. Niet voor niets brengen ze daarom de meest innovatieve en trendsettende nagelkleuren op de markt. De collectie reikt van de stoutmoedigste neon tot aan stralende holografische nagellak. Het merk is vertegenwoordigd in meer dan 95 landen met New York als hoofdvestiging.

 

Voordelen van de nagellakken van Color Club

Elk van de 250 kleuren zijn gemaakt in het hoofdkantoor in New York en vrij van giftige ingrediënten. Dibutylftalaat (DBP) is een veel voorkomende vloeistof die als weekmaker dient in nagellakken. Het zorgt ervoor dat de lak minder snel gaat scheuren of afbrokkelt. Echter hebben experimenten aangetoond dat deze stof schadelijk kan zijn voor een ongeboren kind. Het veroorzaakt verstoringen in de hormoonhuishouding bij de moeder waardoor het kind een achterstand in de groei kan oplopen. Het giftige verdunningsmiddel tolueen zorgt ervoor dat de lak vloeibaar blijft. Lijmsnuivers gebruiken dit middel om high van te worden. Als men grote hoeveelheden hiervan inademt kan duizeligheid en misselijkheid optreden. Bij een grote concentratie kan het tolueen zelfs geheugenproblemen met blijvende schade veroorzaken. Het derde giftige middel is formaldehyde. Het dient als verharder waardoor nagels hard en stevig worden. Echter als dit gas wordt ingeademd kan het kankerverwekkend zijn. De neus, keel en ogen kunnen ook geïrriteerd raken. Color Club is vrij van deze die gevaarlijke vloeistoffen. Daarom kunt u met een gerust hart de nagellak gebruiken. Verder is de lak ook vegan friendly, ofwel dierproefvrij. Zo wordt er door Color Club niet op dieren getest en bevat het ook geen dierlijke ingrediënten.

 

Nagellak kopen voor bij elke gelegenheid

Color Club heeft vele verschillende collecties. Zo kunt u één van de nagellakken uit de Winter Affair collectie in de winter opdoen en één uit de Take Wing in de zomer. De Back to Boho collectie is geïnspireerd op de jaren zeventig. De kleuren zijn variërend van licht naar zeer donker. Ook de afwerkingen zijn verschillend. Zo kan de lak mat, glimmend of glitterig zijn. Met nog 17 andere collecties kunt u dus zeker bij elke gelegenheid een passende kleur en afwerking vinden. Verder kunt u ervoor kiezen om met fimo unieke designs op uw nagels te maken. Er zijn verschillende fimo motieven waaronder fruit, snoepjes, bloemen en dieren. U kunt de fimo voorgesneden of in staafjes kopen. Na het aanbrengen van een base coat op uw nagels plakt u de fimo erop. Als u daarmee klaar bent doet u een top coat eroverheen zodat de fimo goed blijft zitten. Zo gemakkelijk is het aanbrengen ervan. Wilt u voor uw speciale gelegenheid ook een bijpassende nagellak kopen? Of houdt u altijd wel van een kleurtje op uw nagels? Neem dan een kijkje in onze nagellak webshop voor het volledige aanbod aan Color Club nagellakken. Ook kunt u hier fimo voor extra decoratie op uw nagels bestellen.

 

Color Club nagellak is professionele en budget vriendelijke nagellak. Er is een zeer groot aanbod aan prachtige kleuren en verschillende nagelverzorgingsproducten verkrijgbaar. Alle nagellak van Color Club is 3-free en bevat dus geen tolueen, formaldehyde en DBP. De mooi vorm gegeven glazen flesjes bevatten maar liefst 15 ml nagellak. Meer dan genoeg om de mooiste manicures mee te maken.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in