Chat met ons

Gellak verwijderen

We krijgen vaak de vraag hoe gellak  of gel nagellak verwijderen het beste gaat.Gellak is een soak off product. Dit betekent dat gellak afgeweekt kan worden. Ieder merk heeft hiervoor zijn eigen specifieke product. Zo heeft Victoria Vynn de remover en aceton in het assortiment. Voor MyLove gebruik je de soak off remover van dit merk.

Bij de meeste producten dien je eerst de topcoat open te vijlen. Vervolgens breng je remover aan op een watje of op de remover wrap. Wikkel deze om de nagel en zorg dat de remover goed op de nagel kan inwerken. Met de nailclips van Victoria Vynn versnel je het afweekproces. Laat de remover ca. 7 tot 10 minuten (afhankelijk van het merk en type gellak) en verwijder de wrap. Schraap tot slot met een bokkenpootje de losgekomen gellak van de nagel. Als de gellak of gel nagellak nog niet goed loslaat, laat de remover dan nog langer weken. Doe je dit niet en ga je de gellak toch proberen van de nagel te schrapen, dan is de kans groot dat je de natuurlijke nagel beschadigt.

Bij het gebruik van een rubberbase, zoals bijvoorbeeld de MegaBase kun je eventueel de kleur ook eraf vijlen of frezen. Let hierbij wel op dat je niet op de natuurlijke nagel vijlt. Je kunt een dun laagje rubberbase laten zitten en daar een nieuw laagje rubberbase op aanbrengen.

Gellak verwijderen is dus niet erg ingewikkld, maar doe het wel zorgvuldig. Zo is de kans klein dat je de natuurlijke agel beschadigt.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in