Chat met ons

Bij Djasa Beauty vind je maar liefst 500 gellak kleuren, allemaal uit voorraad leverbaar

Djasa Beauty is een groothandel in nagelproducten. Wij zijn importeur van Victoria Vynn en MyLove. Victoria Vynn heeft een uitgebreid assortiment gellak kleuren, in totaal ruim 350 kleuren. Daarnaast hebben we ook van andere merken diverse gellak kleuren. 

Vind je het lastig om te kiezen uit alle gellak kleuren? Dat kunnen we ons voorstellen. Er zijn zoveel gellak kleuren dat het moeilijk is om een keuze te maken. In onze groothandel in Klaaswaal hebben we alle gellak kleuren op voorraad. Je kunt in onze winkel alle gellak kleuren in het echt bekijken.

Vooral bij gellak kleuren is dat heel erg belangrijk omdat ze in het echt toch vaak wat anders zijn dan in werkelijkheid. Gellak kleuren zien er op een computer of telefoon toch anders uit dan de werkelijke kleur. In onze winkel in Klaaswaal hebben we voorbeelden van alle gellak kleuren. Zo wordt het een stuk makkelijker om te kiezen.

En vind je het zelfs met de voorbeelden nog lastig om te kiezen uit alle gellak kleuren? Dan helpen we je graag om een keuze te maken.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in