Chat met ons

Gellak kopen doe je natuurlijk bij Djasa Beauty

Djasa Beauty is importeur en groothandel in nagelproducten, je kunt bij ons gel, acryl, glitter, pigmenten, stamping plates, glitters en goedkope gellak kopen. Je kunt de gellak voor gellak nagels en gel nagellak kopen in onze winkel of je kunt gellak bestellen in onze webshop.

U vindt in onze groothandel diverse merken goedkope gellak. De gellak van MyLove is bijvoorbeeld een goedkope gellak. U koopt dit merk al voor € 3,95 per flesje. De gellak van Victoria Vynn is ook een redelijk goedkope gellak. Van Victoria Vynn heb je al een flesje gellak voor € 8,95 per stuk.

Gellak is een relatief nieuw product. Het grote verschil met nagellak is dat je gellak moet uitharden in een nagellamp, een zgn. LED of UV lamp. Afhankelijk van het soort nagellamp en het wattage moet je ieder laagje 30 seconden tot 120 seconden uitharden.

Als je gellak op de juiste manier aanbrengt en zorgt voor een goede voorbereiding, heb je minstens 2 weken plezier van de gellak. De juiste voorbereiding is heel belangrijk. Zorg dat je goed de dode velletjes verwijdert, dat je de nagel goed ontvet met een dehydrator (bijv. van Victoria Vynn) en dat de gellak niet in de nagelriem of nagelwallen loopt. Verder is het heel belangrijk dat je de gellak in hele dunne laagjes aanbrengt. Het is beter om 2 dunne laagjes gellak aan te brengen i.p.v. 1 dikkere laag.

Blijft de gellak ook na bovenstaande tips nog steeds niet goed zitten? Gebruik dan een rubberbase i.p.v. een normale basecoat. Je kunt bijv. de MegaBase van Victoria Vynn gebruiken. Ook de Tape Bond van Victoria Vynn zorgt voor extra hechting. Hiervan breng je een dun laagje aan na het ontvetten van de nagels. Je hoeft dit niet uit te harden in een gel nagellak lamp. Je kunt het gewoon 30 seconden laten drogen.

Dus als je lang mooie nagels wilt hebben, kom dan gellak kopen in onze winkel of gellak bestellen in onze webshop.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in