Chat met ons

Bij Djasa Beauty vind je alle benodigdheden voor kunstnagels. Kunstnagels kun je maken van gel of acryl. Nieuw voor het maken van kunstnagels is een soort combinatie van gel en acryl, polygel. Polygel is ook bekend als acrygel, acrylgel, powergel en gelacy. Dit zijn allemaal namen voor vergelijkbare producten. 

Voor het maken van kunstnagels heb je diverse producten nodig en deze kun je allemaal kopen in onze groothandel. Alle producten in onze webshop zijn uit voorraad leverbaar. Wil je liever advies van ons? Of wil je bijvoorbeeld overstappen naar een ander merk voor het bouwen van kunstnagels? Dan ben je altijd van harte welkom in onze groothandel in Klaaswaal, in Zuid-Holland. We kunnen je dan uitleggen welke merken nagelproducten we in huis hebben en kunnen we je adviseren bij het kiezen van de juiste producten voor kunstnagels.

We zijn importeur van Victoria Vynn. Victoria Vynn heeft maar liefst 14 verschillende kleuren buildergel voor het maken van kunstnagels. Wil je liever acryl? Dan kun je bij ons terecht voor de acryl van Moyra. Moyra is vooral bekend door de collectie stamping plates maar ze hebben ook een ruim assortiment producten voor kunstnagels. Naast acryl hebben we van Moyra ook acrygel/polygel in huis. Ook Victoria Vynn heeft een polygel in de collectie, de MasterGel.

Ben je professional in het bezit van KvK of een certificaat nagelstyling dan is Gelacy een goede keuze voor kunstnagels. Gelacy is ook een polygel en wordt alleen verkocht aan professionals. 

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in