Chat met ons

VERZENDING EN BETALING

VERZENDING

Bij Djasa Beauty betaalt u slechts € 3,95 verzendkosten per bestelling. U betaalt geen verzendkosten als u voor meer dan 75 euro bestelt in onze webshop.

We streven ernaar alle bestellingen binnen 48 uur te verzenden. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail als uw bestelling is verzonden.

Voor verzending maken wij gebruik van PostNL zodat u uw bestelling de dag na verzending al ontvangt

Alle artikelen zijn in principe uit voorraad leverbaar.BETALING

Alle betalingen in onze webshop verlopen via Pay.nl.  Pay.nl is eene betaalprovider die ervoor zorgen dat u op een veilige manier kunt betalen. Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden:  • iDeal

De meest gebruikte betalingsmethode is iDeal.  iDeal is de makkelijkste en snelste manier van betalen omdat u de betaling kunt voldoen via internetbankieren via uw eigen bank. De betaling wordt direct ontvangen en wij ontvangen hiervan een melding zodat wij weten dat we uw bestelling kunnen gaan inpakken.  • AfterPay

AfterPay voert voor Djasa Beauty het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het/de gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Djasa Beauty betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@djasa.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in