Chat met ons
Populaire tags

Essie

Essie
Filteren op
Item 1-16 van 29 in totaal item(s)

Essie nagellak, speelse klasse
Misschien heb je binnenkort een groot feest. Je outfit heb je al helemaal samengesteld, een bijpassende tas staat al klaar en je nieuwe high heels, daar ga je echt de show mee stelen. Nu is het tijd voor de puntjes op de i. Je ketting past perfect bij het decolleté van je jurk. Je oorbellen, je armband en je ringen vormen één mooi geheel. Toch ontbreekt er nog iets. Je nagels moeten gelakt in een kleur die perfect matcht met je juwelen én je jurk. Maar dat betekent dat het wel een hele opvallende kleur moet worden. Het moet klasse uitstralen, maar toch iets heel speels hebben. Bestaat zo'n kleur wel en voor welk merk moet je dan kiezen. Heb je wel eens aan het assortiment van Essie gedacht?

Wat is zo speciaal aan? 
"Wat er in Vegas gebeurt, dat blijft in Vegas!" Ken je deze bekende Amerikaanse uitdrukking? Hij is in elk geval niet van toepassing op Essie Weingarten, die in 1981 in Las Vegas haar eerste twaalf kleuren nagellakpresenteerde. Binnen de kortste keren kreeg haar merk de reputatie van bijzonder hoge kwaliteit te zijn. Vele professionele nailsalons kozen het uit als eerste keuze. En dat is eigenlijk ook geen wonder. Kijk eens goed naar die diepe en opvallende kleuren. Werp eens een blik op haar lak met luxueuze glittereffecten. Het zijn niet alleen de frisse en opvallende kleuren, waar er nu zeker meer dan honderd van zijn. Het is ook de typerende brede borstel, waarmee je een subtiel laagje aanbrengt dat snel droogt en erg lang goed blijft. 

Een prachtig assortiment online kopen
Kies voor de lijn Luxe Effects als je wilt showen met nagels die er ook echt als glitterende juwelen uit gaan zien. Eén dun laagje met die brede borstel en je nagels lijken bezaaid met kleine briljanten. De dekking is bijzonder goed en voor een merk in het topsegment zijn de prijzen gewoon vriendelijk te noemen. Voor een zwoele zomerse party is de Surf's Up-lijn bijzonder geschikt. Diepe en fris ogende kleuren die heel fraai kleuren bij je zongebruinde huid en je zomerse outfit. Voor de finishing touch gebruik je de Top Coat en dan komen je nagels pas écht tot leven. Je ziet het resultaat: alles matcht wonderwel en jij bent klaar voor elk feest dan ook. 

Essie nagellak in onze webshop
Dit was toch de bedoeling? Ga je het echt doen? Je nagels perfect matchen met je outfit? En daarbij kiezen voor een merk dat pure kwaliteit levert en lang blijft zitten? Koop de schitterende en opvallende kleuren van dit merk gemakkelijk en comfortabel online in de webshop van Prettypolish. Laat zeker de Top Coat niet links liggen. Kijk maar eens goed in ons assortiment. We weten zeker dat jij bij ons kunt vinden wat je zoekt. Jij gaat schitteren. En wat je ook wilt bestellen, wij zorgen ervoor dat je het snel en netjes verpakt in huis krijgt.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in