Chat met ons

HEY GORGEOUS - HONEY, PAPAYA & POMEGRANATE FACIAL SCRUB

HEY GORGEOUS - HONEY, PAPAYA & POMEGRANATE FACIAL SCRUB

€ 14,05
Scan de QR code om deze pagina op je telefoon te openen.
Op voorraad
(0)
Referentie:
Love0
Vergelijk0
Omschrijving
WAAROM GEBRUIKEN?

Iedere minuut van de dag vernieuwen je huidcellen zichzelf.  Dode huidcellen blijven achter op je huid. Je huid wordt ook dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf, bacteriën en make up. Als je je huid schoonmaakt, verwijder je een deel van de verontreiniging, maar niet alles. De resten blijven op je huid achter en zorgem ervoor dat deze er niet fris uitziet. Als je vervolgens onze verzorgingsproducten aanbrengt, kan ca. 1/3 deel niet in de huid trekken door deze verontreiniging. 

De Honey, Papaya & Pomegranate facial scrub verwijdert de verontreiniging, dode huidcellen en bacteriën en zorgen voor een gereinigde en frisse huid. De olie in de scrub verzorgt je huid en maakt deze fris en gezond. Lovely stuff!

INGREDIËNTEN:

Brown Sugar, Kaolin Clay, Grapeseed Oil, Apricot Kernel, Pomegranate Oil, Macadamia and Olive Oils, Papaya Extract, Wild Flower Honey, Pomegranate seeds, Calendula, Lavender & Chamomile essential oils. 

INHOUD: 200G
WAARM HET WERKT:

Papaya zit bomvol anti-oxidanten en bevat veel Vitamine A and C. Pomegranates speelt een positieve rol in het herstel van de huid die is beschadigd door de zon. Pomegranate heeft ook een positief effect op fibroblasts, de cellen die zorgen voor de productie van collageen en elastin en huidveroudering tegengaan. 

HOe te gebruiken:

Maak de huid nat met warm water. Schep een lepel met scrub in de palm van je hand. Wrijf vervolgens even beide handpalmen op elkaar en breng daarna de scrub aan op de huid. Doe dit met de handpalm en vingers in zachte draaiende bewegingen. Laat de scrub een paar minuten intrekken (iets langer mag ook). Spoel het vervolgens grondig af met warm water. Spoel daarna de huid na met koud water en dep de huid droog.  

"Having extremely sensitive skin I took a chance by trying something completely out of the ordinarythe Honey, Papaya and Pomegrante facial scrub. After the first try I was completely hooked to it! My skin and I love it! Thanks Hey Gorgeous."

- Megan Versveld, Cape Town.

LET OP:

Alle natuurlijke en organische producten van Hey Gorgeous zijn met liefde handgemaakt. Dit betekent dat er soms wat kleurverschil kan zitten tussen het product en de productfoto's. 

Hey Gorgeous gebruikt gerecyclede verpakkingen die soms iets kunnen afwijken van de foto's. De inhoud van de verpakking is uiteraard altijd hetzelfde.

Productdetails
Reviews
No comments
Verwante producten
No items
Onlangs bekeken

Reacties Alle reviews

Samenvatting

0

(0 Reviews)

Selecteer een rij om de reviews te filteren.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)
Alleen gebruikers die dit product kochten kunnen een review schrijven.

Geen klanten reviews voor dit moment.

Schrijf je review

HEY GORGEOUS - HONEY, PAPAYA & POMEGRANATE FACIAL SCRUB

HEY GORGEOUS - HONEY, PAPAYA & POMEGRANATE FACIAL SCRUB

HEY GORGEOUS - HONEY, PAPAYA & POMEGRANATE FACIAL SCRUB

Ja Nee
Door dit review te versturen, ga je ermee akkoord dat je review wordt gepubliceerd en publiekelijk toegankelijk is.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in