Chat met ons
Populaire tags

Nagelriem verzorging

Filteren op
Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Gezonde nagelriemen zorgen voor sterkere en sneller groeiende nagels. Je kunt eenvoudig zelf je nagelriemen verzorgen met deze producten.

Zijn jouw nagelriemen goed verzorgd?

Nagelriemen kunnen er onverzorgd uit zien, ook als je nagels prima in orde zijn. Last van harde velletjes die je graag afbijt? Last van droge nagelriemen, onregelmatige velletjes of ontstoken nagelriemen? Dat zien mensen direct als ze naar jouw handen kijken. Je kunt prachtige nagels hebben en ze in alle kleuren lakken, maar je nagelriemen zijn belangrijke blikvangers en dus wil je dat ze er op en top verzorgd uit zien om het effect van je nagels te vergroten en helemaal verzorgd voor de dag te kunnen komen. Daarnaast belemmeren vastzittende nagelriemen de nagelgroei.

Wat heb je nodig bij nagelriem verzorging?

Nagelriemen verzorgen kan je eenvoudig zelf! Een heerlijk moment voor jezelf creëer je door wat douchegel in een schaaltje warm water te doen en je vingers een paar minuten te laten weken. Bij het daarna verzorgen van de nagelriemen maak je gebruik van nagelriem olie. Met deze olie, die speciaal gemaakt is voor nagelriem verzorging, maak je de nagelriemen zachter. Aanbrengen met het kwastje en even vijf minuten laten intrekken voor het beste effect. Een goede olie hiervoor is de China Glaze orange cuticle oil. Deze olie ruikt heerlijk naar sinaasappel en bevat onder andere de vitamines A, C en E en rozemarijn. De olie beschermt je nagelriemen tegen ontstekingen en zorgt voor gezonde nagelriemen. Je kan de olie natuurlijk ook gebruiken als je nagels al gelakt zijn. Grotere stukjes en velletjes knip je voorzichtig weg met een nagelschaartje. Met de nagelriem duwer kun je hierna heel handig de harde of over de nagel groeiende velletjes zachtjes terug duwen.

Verzorgde handen en mooie nagels zijn pas af met goed verzorgde nagelriemen!

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in