Chat met ons
Populaire tags

Nagelverharders

Filteren op
Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Met nagelverharder krijg ook jij mooie en stevige nagels die je handen en voeten een verzorgde uitstraling geven en die je zonder zorgen in de mooiste kleuren of naturel kunt lakken!

Wat doet nagelverharder voor jouw nagels?

Droge of zachte nagels zijn een zorg. Ze willen zich niet goed laten verzorgen en je piekert over de afgebroken stukjes. Je wil niets liever dan mooie sterke nagels. Heb je zachte nagels die ombuigen als je ergens tegen stoot of die te zacht zijn om nagellak er mooi op te laten zitten? Heb je droge nagels waar steeds stukjes van af breken of splijtende nagels? Dan ben jij enorm geholpen met nagelverharder, bijvoorbeeld van het merk China Glaze. Nagelverharder zorg voor versteviging van de nagel, voedt de nagel en zorgt voor voldoende elasticiteit. Zonder agressieve en beschadigende bestanddelen en vrij van Tolueen, Formaldehyde en DBP. Wel vol voedende vitamines maar ook tarwe en calcium aangevuld met stoffen die zorgen voor voldoende elasticiteit, versteviging en groei.

Nagelverharder zorgt ook bij jou voor sterke nagels!

Sterke en harde nagels zijn ook voor jou bereikbaar met bijvoorbeeld de artikelen van China Glaze en Seche, die speciaal voor breekbare nagels zijn ontworpen. China Glaze nagelverharder met vitamines maakt je nagels stevig en gezonder. Dat zie je en dat merk je. Gebruik nagelverharder om de dag, breng dan tweemaal een laagje aan en herhaal dit vier weken lang voor het beste resultaat. Je zult versteld staan hoe stevig ook jouw nagels kunnen zijn! Of kies voor Seche Natural. Seche Natural versterkt zachte en droge nagels en wordt gebruikt als lak. Je brengt de Seche Natural om de dag aan met een kwastje gedurende een week. Je ziet al meteen het resultaat! Seche Natural is een onopvallende matte lak en is daarom ook heel geschikt voor mannen met zachte of droge nagels.

Blijf niet zitten met te zachte, te droge of splijtende nagels! Met deze nagelverharders worden ook jouw handen en voeten een plaatje!

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in