Chat met ons
Populaire tags

Top Coats

Filteren op
Item 1-16 van 18 in totaal item(s)

Als vrouw weet je hoe je je uiterlijk feestelijk en zo mooi mogelijk kunt maken. Met goede make-up ben je de beste versie van jezelf. Je bent op en top vrouwelijk. Een goede nagellak mag daarbij niet vergeten worden. Dit is de finishing touch voor je handen. Nagellak wordt pas echt mooi wanneer het glanst en goed op je nagels blijft zitten. Om dit te bereiken, gebruik je een Top Coat. Je nagellak gaat langer mee en je handen blijven mooi. Een goede Top Coat geeft je een verzorgde look.

Mooie nagels met Top Coat

Nagellak verliest binnen een paar dagen vaak al de echte schoonheid. Maar gelukkig is hier een oplossing voor. Want je kunt pas echt van mooi gelakte nagels genieten, wanneer de lak ook echt goed blijft zitten. Daarom koop je een Top Coat nagellak. Dit is een transparante lak die je gebruikt in combinatie met gewone nagellak. Nadat je de nagels hebt gelakt in de mooiste kleuren die je maar kunt vinden, doe je er een laagje lak overheen. Dit extra laagje zorgt ervoor dat je nagellak veel langer mooi blijft zitten. Ook geeft het nog een extra glans aan je gelakte nagels. Voor het mooiste resultaat breng je de Top Coat aan voordat de gekleurde nagellak helemaal droog is. Dit heeft als gevolg dat het laagje in de kleur trekt. Zo kun je nog langer van je mooi gelakte nagels genieten.

Een groot aantal merken Top Coat kopen

Het belang van een goede Top Coat is door alle grote beautymerken wel erkend. Je komt bij Pretty Polish een groot aantal merken tegen die naast een basis nagellak ook deze lak in hun collectie hebben. Zo geeft het merk China Glaze je de mogelijkheid om een basislaag en toplaag in één op je nagels te lakken. De Top Coat van Seche Vite is één van de meest populaire in de wereld. Wanneer Seche Vite over je nagellak aanbrengt voor deze droog is, zorgt het er ook nog eens voor een snellere droogtijd. Hierdoor kun je sneller weer aan de slag en heb je minder kans dat je meteen al hoekjes van je nagellak af stoot. Al door één enkele laag aan te brengen, heeft je nagellak een goede bescherming. Nog zo'n populair merk is INM Out the Door. Deze lak wordt zelfs gebruikt door de professionals.

Wil je ook verzorgde nagels die lang mooi blijven? Neem dan een kijkje in de Top Coat collectie van Pretty Polish. Zo geef je je handen de aandacht die ze verdienen.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in