Chat met ons
Populaire tags

Transfer Foil

Transfer Foil
Filteren op
Item 1-16 van 39 in totaal item(s)

Vind je versierde nagels ook zo mooi? Met transfer foil creëer je mooie nailart in een handomdraai. Het product is makkelijk te gebruiken en is verkrijgbaar in veel kleuren en motieven. In het ruime aanbod dat je bij ons online kunt kopen, vind je vast patronen en kleuren die bij jou passen. Of je oog valt op een rustig thema of een extreem patroon, met transfer foil kan het allemaal.

Wat is transfer foil?

Jouw handen zijn het visitekaartje voor de buitenwereld. Het is belangrijk om je nagels goed te verzorgen en er mooi uit te laten zien. Je kunt er voor kiezen om je nagels te lakken in een van de hippe kleuren die momenteel trendy is of juist te kiezen voor een degelijke maar mooie rode nagellak. Tegenwoordig is echter veel meer mogelijk. Je kunt nagels versieren met mooie patronen waar diverse kleuren in zijn verwerkt. Dat kun je onder andere doen met nail art folie.

De folie is een makkelijke en goedkope manier om goed voor de dag te komen met mooie en verzorgde nagels. Je kunt de nail art folie helemaal zelf thuis aanbrengen. Bovendien is de keuze aan patronen en kleuren groot waardoor je altijd het patroon vindt dat bij je past. Groot voordeel is ook dat je regelmatig en goedkoop van kleur en motief kunt veranderen. Je kunt kiezen voor ingewikkelde patronen die je anders zelf niet had kunnen aanbrengen. Ben je in een gekke bui dan kun je meerdere motieven aanbrengen op je nagels.

Nail transfer foil online kopen 

Onze webwinkel is een speciaalzaak op het gebied van nail art. Voor het versieren met nail transfer foil wordt gewerkt met betaalbare producten. Met foil, foil lijm en nagellak heb je alle benodigdheden in huis om aan de slag te gaan. Verkrijgbaar in verschillende motieven en kleuren. Met de foliegels van tegenwoordig is het nog veel makkelijker geworden.

Hoe werkt het?

Nail art foil is een nail transfer foil die je aanbrengt op je nagel. Het is belangrijk om de nagel eerst te lakken met de lijm, zodat de folie beter hecht. Als deze laag goed gedroogd is, kun je de folie aanbrengen op je nagel. De nail art foil moet vervolgens voorzichtig en netjes op de nagel gedrukt worden. Daarvoor kun je bijvoorbeeld een stokje of de speciale nail art applicatie of gewoon de duim gebruiken. Als de folie goed vast zit, kun je de randen er rustig vanaf halen. 

Gebruik je foil gel? Laat deze dan 30 seconden uitharden en druk daarna de folie op de uitgeharde gel.

Vanaf nu kun je pronken met jouw trendy en goed verzorgde nagels!

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in