Chat met ons

HEY GORGEOUS - SKIN FIRMING MIRACLE OIL

HEY GORGEOUS - SKIN FIRMING MIRACLE OIL

€ 14,46
Scan de QR code om deze pagina op je telefoon te openen.
Op voorraad
(0)
Referentie:
Love0
Vergelijk0
Omschrijving
WAAROM GEBRUIKEN?

Stevigere zachtere huid in slechts 10 dagen? Echt wel! Onze heerlijke Skin Firming Body Oil verstevigt en voedt de huid. De huid wordt zachter, gladder en steviger in 10 dagen.  Bij structureel gebruik zie je een verbetering in striae, littekens en uitslag. Het trekt snel in en dringt door in de diepere lagen van de huid om de huid te verbeteren.  

INGREDIENTEN:

Macadamia Nut Oil, Coconut Oil, Avocado Oil, Grapeseedwith a gorgeous blend of metabolic essential oils that include Grapefruit, Helichrysum, Lavender, Myrrh

INHOUD:

125mls

WAAROM HET WERKT:

Macadamia en Avocado Olie zijn beiden rijk aan essentiele amino vetzuren die een vitale rol spelen bij de vernieuwing van huidcellen. Deze olie trekt diep in de huid en voorziet deze van selenium, zink en gezonde vetzuren.  

Kokosolie en een zorgvuldig samengestelde mix van essentiele olien die bekend staan om hun huidverbeterende eigenschappen, verzorgen de huid waardoor deze zachter, steviger en gezond wordt. Dit product is  gedurende 6 weken getest door een testpanel en haalde een score van 10/10. 

Lovely stuff! 

HOE TE GEBRUIKEN:

Breng aan op de vochtige huid en masseer voorzichtig in op de plaatsen waar de huid het nodig heeft. Voor de beste resultaten 2x per dag aanbrengen. 

LET OP:

Alle natuurlijke en organische producten van Hey Gorgeous zijn met liefde handgemaakt. Dit betekent dat er soms wat kleurverschil kan zitten tussen het product en de productfoto's. 

Hey Gorgeous gebruikt gerecyclede verpakkingen die soms iets kunnen afwijken van de foto's. De inhoud van de verpakking is uiteraard altijd hetzelfde.

Tot slot...Hey Gorgeous is altijd bezig met het perfectioneren van hun producten. De website is altijd up to date met de nieuwste ingredienten. 

Productdetails
Reviews
No comments
Verwante producten
No items
Onlangs bekeken

Reacties Alle reviews

Samenvatting

0

(0 Reviews)

Selecteer een rij om de reviews te filteren.

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)
Alleen gebruikers die dit product kochten kunnen een review schrijven.

Geen klanten reviews voor dit moment.

Schrijf je review

HEY GORGEOUS - SKIN FIRMING MIRACLE OIL

HEY GORGEOUS - SKIN FIRMING MIRACLE OIL

HEY GORGEOUS - SKIN FIRMING MIRACLE OIL

Ja Nee
Door dit review te versturen, ga je ermee akkoord dat je review wordt gepubliceerd en publiekelijk toegankelijk is.

Menu

Instellingen

Registreer je om je favorieten op te slaan.

Log in